bostadsrätter Stockholms kommun, Vasastan

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

Här nedan ses olika utannonserade lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har som mål att vara den mest användbara sidan för bostadssökande. Här nere är platsen för annonser om bostadsrätter i Stockholm kommun. Letar du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett gott tips att utnyttja knappen Sök bostad ovan för att leta upp övriga upplåtelseformer. Vill du å andra sidan byta så att andra områden än Stockholm visas så bör du utnyttja menyn på vänster sida.

Om inloggning och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att skapa en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya lägenheter som matchar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett inloggning här kan du dessutom märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter ses gratis på alla bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som har en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Stockholm dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill publicera annonser. Utifrån vad du har behov av kan flera olika kategorier av annonser vara intressanta. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det självklart passande att du skapar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg