bostadsrätter Stockholms kommun, Stadshagen/Kristineberg

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen hit!

Lite längre ned finns olika bostadsrätter i Stockholm kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande siten för de som söker bostad. Du har nu kommit till vår avdelning för annonser om bostadsrätter i Stockholm kommun. Är du på jakt efter andra objekt än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att gå in på knappen Sök bostad längst upp för att visa andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan byta så att andra områden än Stockholm visas så bör du utnyttja inställningarna till vänster.

Information om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa en inloggning på vår portal. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som passar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men dessutom för andra bostadsformer. Upprättar du ett login på portalen kan du även markera de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljare av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot kontakta någon som har en hyreslägenhet så fordras det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Stockholm dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på dina behov kan olika annonskategorier vara lämpliga. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du försäljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg