bostadsrätter Stockholms kommun, Söderort

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till den här sidan!

Lite längre ner är olika lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande site för de som söker lägenhet. Du är nu på avdelningen för våra annonser om bostadsrätter i Stockholm kommun. Om du eftersöker andra upplåtelseformer än bostadsrätter rekommenderar vi dig att gå in på knappen Sök bostad längst upp för att ställa in övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan byta så att något annat område än Stockholm visas så bör du utnyttja menyn på vänster sida.

Om inloggning och bevakningsmails

Ett gott förslag är att fixa en inloggning på BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-mails som sänds till dig när nya lägenheter som motsvarar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett login på BostadsPortal.se kan du också märka de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att tala med någon som har en hyreslägenhet så fordras det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Stockholm dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på dina behov kan olika annonskategorier vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå till Annonsera, som är på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg