bostadsrätter Stockholms kommun, Södermalm

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit hit!

Nedanför är olika bostadsrätter i Stockholm kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande site för bostadssökande. Du befinner dig på platsen för annonser om lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Söker du efter något annat än bostadsrätter så är ett tips att gå in på knappen Sök bostad ovan för att visa övriga upplåtelseformer. Behöver du istället skifta så att ett annat område än Stockholm visas så bör du klicka på inställningarna till vänster.

Information om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att skapa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som skickas till dig när nya bostäder som passar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer. Skapar du ett login på BostadsPortal.se kan du dessutom märka de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att kontakta någon som erbjuder en hyreslägenhet så fordras det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på den här portalen i dels Stockholm dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill skapa sina egna annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika kategorier av annonser vara passande. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du ordnar med en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg