bostadsrätter Stockholms kommun, Östra Södermalm

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till den här sidan!

Här nedan visas flera olika bostadsrätter i Stockholm kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har som mål att vara den ledande siten för bostadssökande. Just nu är du på sidorna för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Om du eftersöker objekt som inte är bostadsrätter så är ett gott tips att utnyttja menyn Sök bostad överst för att gå till andra upplåtelseformer. Behöver du däremot skifta så att ett annat område än Stockholm visas så ber vi dig utnyttja inställningarna på vänster sida.

Om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att registrera ett konto hos oss. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya annonser som passar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett inloggning här kan du också markera de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att ta kontakt med någon som erbjuder en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Stockholm dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla publicera annonser. Beroende på din situation kan olika sorters annonser vara lämpliga. Om du själv är i begrepp att försälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du ordnar med en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är via knappen Annonsera, som är på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg