bostadsrätter Stockholms kommun, Östermalm

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

Här nedan visas olika bostadsrätter i Stockholm kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den ledande siten för bostadssökande. Du befinner dig på avdelningen för annonser om fria bostadsrätter i Stockholm kommun. Är du på jakt efter något utöver bostadsrätter rekommenderar vi dig att gå in på knappen Sök bostad ovan för att leta upp andra upplåtelseformer. Behöver du däremot byta så att andra geografiska områden än Stockholm visas så bör du utnyttja inställningarna till vänster.

Om inloggning och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att skapa ett konto på vår portal. Skapar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-mails som skickas till dig när nya lägenheter som passar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Genom att skapa ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter ses gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som utannonserar en hyresbostad så fordras det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Stockholm dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill publicera annonser. Beroende på din situation kan olika annonskategorier vara intressanta. Är det dags för dig att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du skapar en annons om försäljning av en bostadsrätt. Efter samma princip är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg