bostadsrätter Stockholms kommun, Norrtull

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Lite längre ned ses utannonserade lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den mest användbara sidan för de som söker bostad. Du befinner dig på sidorna för annonser om lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så är ett tips att bruka Sök bostad längst upp för att gå till övriga upplåtelseformer. Behöver du istället skifta så att andra geografiska områden än Stockholm visas så ber vi dig utnyttja menyn till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya annonser som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Skapar du ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som utannonserar en hyreslägenhet så krävs det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Stockholm dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill lägga upp annonser. Avhängigt av dina behov kan olika kategorier av annonser vara lämpliga. Håller du själv på med att försälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du skapar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg