bostadsrätter Stockholms kommun, Norrmalm

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen hit!

Nedanför ses olika utannonserade lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande site för lägenhetssökande. Här nere är sidorna för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Stockholm kommun. Söker du efter något utöver bostadsrätter så är ett tips att använda knappen Sök bostad överst för att hitta andra upplåtelseformer. Vill du däremot ändra så att något annat område än Stockholm visas så bör du utnyttja knapparna på vänster sida.

Information om inloggning och bevakningsmails

Vi föreslår dig att skapa en inloggning hos oss. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-mails som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett inloggning hos oss kan du också märka de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Stockholm dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla lägga upp annonser. Utifrån dina behov kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg