bostadsrätter Stockholms kommun, Mellersta Södermalm

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till denna sida!

Här nedan ses olika utannonserade bostadsrätter i Stockholm kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den ledande sidan för de som söker lägenhet. Du har nu kommit till vår avdelning för våra annonser om fria bostadsrätter i Stockholm kommun. Letar du efter objekt som inte är bostadsrätter så är en god idé att utnyttja menyn Sök bostad längst upp för att leta upp andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att andra områden än Stockholm visas så ber vi dig utnyttja inställningarna på vänster sida.

Information om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som sänds till dig när nya lägenheter som motsvarar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett inloggning här kan du dessutom märka de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så fordras det i många fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Stockholm dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla publicera annonser. Beroende på vad du har behov av kan flera olika kategorier av annonser vara lämpliga. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du publicerar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg