bostadsrätter Stockholms kommun, Marieberg/Fredhäll

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till BostadsPortal.se!

Här nedan är olika lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande sida för de som söker bostad. Du är nu på vår avdelning för våra annonser om lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Söker du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att utnyttja menyn överst för att visa övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att ett annat område än Stockholm visas så bör du klicka på knapparna till vänster.

Information om inloggning

Det är en god idé att skapa en inloggning på vår portal. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som passar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer. Upprättar du ett konto här kan du även markera de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter ses gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att kontakta någon som har en hyresbostad så krävs det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på den här portalen i dels Stockholm dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla publicera annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan olika kategorier av annonser vara passande. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du skapar en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg