bostadsrätter Stockholms kommun, Liljeholmen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till denna sida!

Nedanför visas olika bostadsrätter i Stockholm kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande sida för de som söker bostad. Du är nu på platsen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Är du på jakt efter andra objekt än bostadsrätter så är en god idé att bruka Sök bostad längst upp för att gå till andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att andra geografiska områden än Stockholm visas så ber vi dig utnyttja menyn på vänster sida.

Information om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att skapa ett konto på vår sida. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som skickas till dig när nya bostäder som passar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra bostadsformer. Upprättar du ett inloggning på portalen kan du även klicka i de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter ses gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot kontakta någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i många tillfällen att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på den här portalen i dels Stockholm dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill publicera annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan olika annonskategorier vara intressanta. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du ordnar med en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg