bostadsrätter Stockholms kommun, Kungsholmen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till denna sida!

Här nedan är olika lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande sidan för de som söker lägenhet. Du befinner dig på vår avdelning för våra annonser om bostadsrätter i Stockholm kommun. Är du på jakt efter andra objekt än bostadsrätter rekommenderar vi dig att utnyttja menyn överst för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att ett annat område än Stockholm visas så bör du utnyttja inställningarna på vänsterkanten.

Om registrering och bevakningsmails

En god idé är att skapa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto på BostadsPortal.se kan du också märka de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som erbjuder en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Stockholm dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla lägga upp annonser. Utifrån dina behov kan olika kategorier av annonser vara lämpliga. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg