bostadsrätter Stockholms kommun, Hornstull/Reimersholme

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit hit!

Här nedan finns olika utannonserade lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den ledande siten för bostadssökande. Här nere är avdelningen för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Stockholm kommun. Om du eftersöker objekt som inte är bostadsrätter rekommenderar vi dig att trycka på knapparna längst upp för att hitta andra upplåtelseformer. Behöver du däremot skifta så att något annat område än Stockholm visas så bör du använda inställningarna till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya lägenheter som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även för andra bostadsformer. Upprättar du ett login på portalen kan du dessutom klicka i de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som har en uthyresbostad så fordras det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Stockholm dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla publicera annonser. Beroende på dina behov kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Jobbar du på att försälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg