bostadsrätter Stockholms kommun, Hjorthagen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Lite längre ned är utannonserade bostadsrätter i Stockholm kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande sida för de som söker lägenhet. Du är nu på sidorna för publicerade annonser om bostadsrätter i Stockholm kommun. Söker du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett tips att gå in på Sök bostad överst för att leta upp övriga upplåtelseformer. Vill du å andra sidan byta så att något annat område än Stockholm visas så bör du utnyttja menyn till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

En god idé är att skapa ett konto på vår sida. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som sänds till dig när nya lägenheter som motsvarar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett konto på portalen kan du också märka de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Vill du istället ta kontakt med någon som utannonserar en hyresbostad så fordras det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Stockholm dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill skapa sina egna annonser. Beroende på dina behov kan flera olika annonskategorier vara passande. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt är det klokt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg