bostadsrätter Stockholms kommun, Hammarby Sjöstad

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Här nedan visas olika lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande sida för de som söker bostad. Just nu är du på vår avdelning för annonser om bostadsrätter i Stockholm kommun. Om du eftersöker något annat än bostadsrätter så är ett gott tips att trycka på menyn Sök bostad längst upp för att ställa in övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan byta så att något annat område än Stockholm visas så bör du klicka på knapparna på vänsterkanten.

Information om inloggning

En god idé är att fixa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya annonser som motsvarar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett inloggning här kan du även markera de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att tala med någon som har en hyresbostad så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Stockholm dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Beroende på din situation kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg