bostadsrätter Stockholms kommun, Globen/Johanneshov

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ner finns utannonserade lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande site för de som söker bostad. Just nu är du på avdelningen för annonser om fria bostadsrätter i Stockholm kommun. Är du på jakt efter något utöver bostadsrätter så är en god idé att trycka på knappen Sök bostad överst för att finna andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan byta så att andra områden än Stockholm visas så ber vi dig utnyttja inställningarna till vänster.

Information om inloggning

Vi föreslår dig att lägga upp ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya annonser som matchar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom klicka i de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Information om hur du kontaktar de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Vill du istället tala med någon som utannonserar en hyreslägenhet så fordras det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Stockholm dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på dina behov kan olika annonskategorier vara lämpliga. Om du själv är i begrepp att försälja din bostadsrätt är det självklart passande att du publicerar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg