bostadsrätter Stockholms kommun, Gärdet

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till denna sida!

Nedanför är flera olika lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande sida för de som söker bostad. Just nu är du på platsen för annonser om lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Om du eftersöker objekt som inte är bostadsrätter så rekommenderar vi dig att klicka på knappen Sök bostad överst för att visa andra upplåtelseformer. Vill du istället ändra så att något annat område än Stockholm visas så ber vi dig klicka på menyn på vänsterkanten.

Om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att registrera ett konto på vår portal. Genom att skapa ett konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom klicka i de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter ses gratis på alla bostadsrättsannonser. Behöver du däremot tala med någon som erbjuder en uthyresbostad så fordras det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Stockholm dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på din situation kan olika kategorier av annonser vara lämpliga. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du skapar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt är det klokt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg