bostadsrätter Stockholms kommun, Gamla Stan

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till BostadsPortal.se!

Här nedan ses olika utannonserade lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande sida för lägenhetssökande. Just nu är du på avdelningen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Är du på jakt efter något utöver bostadsrätter så är ett tips att klicka på knapparna överst för att hitta andra upplåtelseformer. Vill du istället skifta så att något annat område än Stockholm visas så ber vi dig använda menyn till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att registrera ett login på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som passar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett inloggning hos oss kan du även markera de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som erbjuder en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Stockholm dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på dina behov kan flera olika kategorier av annonser vara intressanta. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg