bostadsrätter Stockholms kommun, Stora o Lilla Essingen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Liknande annonser:
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ned visas flera olika bostadsrätter i Stockholm kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som säljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande siten för dig som söker bostad. Du har nu kommit till sidorna för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Om du eftersöker objekt som inte är bostadsrätter så är ett tips att utnyttja knappen Sök bostad ovan för att hitta övriga upplåtelseformer. Vill du istället skifta så att andra områden än Stockholm visas så bör du utnyttja menyn till vänster.

Information om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att skapa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även andra bostadsformer. Genom att skapa ett inloggning på portalen kan du dessutom märka de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter ses gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Stockholm dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Beroende på din situation kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Håller du själv på med att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå till Annonsera, som är på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg