bostadsrätter Stockholms kommun, Djurgården

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Roligt att du har kommit till denna sida!

Här nedan ses flera olika bostadsrätter i Stockholm kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande portal för bostadssökande. Du är nu på sidorna för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Stockholm kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så är en god idé att bruka menyn Sök bostad ovan för att finna andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan skifta så att något annat område än Stockholm visas så ber vi dig utnyttja inställningarna på vänster sida.

Registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att lägga upp ett konto på vår sida. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto här kan du även markera de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att tala med någon som erbjuder en hyresbostad så fordras det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Stockholm dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla publicera annonser. Beroende på dina behov kan flera olika annonskategorier vara lämpliga. Jobbar du på att försälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg