bostadsrätter Stockholms kommun, Bromma

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till den här sidan!

Lite längre ned är flera olika lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den ledande siten för de som söker bostad. Du har nu kommit till platsen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Söker du efter något utöver bostadsrätter så är ett tips att bruka Sök bostad längst upp för att leta upp andra upplåtelseformer. Vill du istället byta så att något annat område än Stockholm visas så bör du använda inställningarna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp en inloggning på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto här kan du dessutom klicka i de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att kontakta någon som erbjuder en hyreslägenhet så krävs det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Stockholm dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill skapa sina egna annonser. Utifrån dina behov kan olika sorters annonser vara intressanta. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via knappen Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg