bostadsrätter Stockholms kommun, Birkastan

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen hit!

Lite längre ned finns olika utannonserade bostadsrätter i Stockholm kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den ledande sidan för de som söker lägenhet. Här nere är sidorna för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Söker du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att klicka på menyraden ovan för att visa övriga upplåtelseformer. Vill du istället byta så att andra geografiska områden än Stockholm visas så bör du använda knapparna på vänsterkanten.

Om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att skapa en inloggning hos oss. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som sänds till dig när nya lägenheter som passar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Genom att skapa ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som erbjuder en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på den här portalen i dels Stockholm dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill publicera annonser. Beroende på din situation kan flera olika sorters annonser vara passande. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg