bostadsrätter Stockholms kommun, Årsta

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit hit!

Lite längre ned är olika bostadsrätter i Stockholm kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande portal för lägenhetssökande. Här nere är avdelningen för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Stockholm kommun. Om du eftersöker något annat än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att bruka menyn överst för att ställa in övriga upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att något annat område än Stockholm visas så ber vi dig använda menyn på vänsterkanten.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi rekommenderar dig att lägga upp ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men dessutom för andra bostadsformer. Upprättar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du också märka de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som erbjuder en uthyresbostad så krävs det i många fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Stockholm dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla publicera annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika annonskategorier vara passande. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du skapar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis är det klokt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är via fliken Annonsera, som är på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg