bostadsrätter Stockholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till denna sida!

Här nedan finns olika utannonserade lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande sida för bostadssökande. Du är nu på avdelningen för annonser om bostadsrätter i Stockholm kommun. Om du eftersöker objekt som inte är bostadsrätter så är ett tips att använda Sök bostad ovan för att visa övriga upplåtelseformer. Behöver du istället byta så att ett annat område än Stockholm visas så bör du använda menyn på vänster sida.

Information om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa ett konto på vår sida. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett konto här kan du även klicka i de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter ses gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att tala med någon som har en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Stockholm dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla publicera annonser. Beroende på dina behov kan olika kategorier av annonser vara passande. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du skapar en annons om försäljning av en bostadsrätt. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg