bostadsrätter Stockholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till denna sida!

Lite längre ned visas olika utannonserade lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som säljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den ledande siten för dig som söker bostad. Just nu är du på sidorna för annonser om lediga bostadsrätter i Stockholm kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter rekommenderar vi dig att gå in på menyn överst för att leta upp andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan byta så att ett annat område än Stockholm visas så bör du använda knapparna på vänsterkanten.

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett gott förslag är att skapa en inloggning hos oss. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som sänds till dig när nya lägenheter som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett inloggning hos oss kan du dessutom klicka i de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter ses gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Stockholm dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på din situation kan olika annonskategorier vara lämpliga. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis är det klokt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via knappen Annonsera, som ligger på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg