bostadsrätter Stockholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till denna sida!

Lite längre ner visas olika utannonserade bostadsrätter i Stockholm kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den ledande sidan för lägenhetssökande. Du har nu kommit till vår avdelning för våra annonser om bostadsrätter i Stockholm kommun. Om du eftersöker något utöver bostadsrätter rekommenderar vi dig att trycka på menyn längst upp för att hitta andra upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att andra geografiska områden än Stockholm visas så bör du använda knapparna till vänster.

Information om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa ett login på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som sänds till dig när nya bostäder som passar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Genom att skapa ett inloggning på portalen kan du dessutom märka de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot kontakta någon som har en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Stockholm dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Utifrån vad du har behov av kan olika annonskategorier vara passande. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du ordnar med en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg