bostadsrätter Solna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Solna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till den här sidan!

Här nedan är olika lediga bostadsrätter i Solna kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den ledande sidan för lägenhetssökande. Du befinner dig på vår avdelning för publicerade annonser om bostadsrätter i Solna kommun. Om du eftersöker andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett tips att klicka på menyraden ovan för att ställa in andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att andra geografiska områden än Solna visas så ber vi dig utnyttja inställningarna på vänsterkanten.

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett gott förslag är att fixa ett login på vår sida. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya annonser som matchar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter och andra bostadsformer. Registrerar du ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar de som säljer bostadsrätter ses gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att tala med någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i många fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Solna dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan olika sorters annonser vara passande. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är via fliken Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg