bostadsrätter Solna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Solna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till denna sida!

Här nedan finns olika bostadsrätter i Solna kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande portal för bostadssökande. Just nu är du på platsen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Solna kommun. Letar du efter andra objekt än bostadsrätter rekommenderar vi dig att gå in på Sök bostad ovan för att ställa in andra upplåtelseformer. Vill du däremot byta så att andra geografiska områden än Solna visas så ber vi dig använda inställningarna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

En god idé är att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som passar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du även markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att tala med någon som har en uthyresbostad så fordras det i många fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på den här portalen i dels Solna dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla lägga upp annonser. Utifrån dina behov kan flera olika sorters annonser vara lämpliga. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du lägger upp en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt är det klokt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg