bostadsrätter Solna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Solna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ner är olika bostadsrätter i Solna kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande sida för bostadssökande. Du befinner dig på avdelningen för annonser om lediga bostadsrätter i Solna kommun. Letar du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att klicka på menyraden överst för att ställa in övriga upplåtelseformer. Vill du däremot byta så att ett annat område än Solna visas så bör du utnyttja inställningarna på vänster sida.

Om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att lägga upp ett konto på vår portal. Upprättar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett inloggning hos oss kan du också märka de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället kontakta någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i många fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Solna dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill publicera annonser. Utifrån din situation kan olika kategorier av annonser vara passande. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du skapar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via knappen Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg