bostadsrätter Sollentuna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sollentuna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Här nedan visas olika utannonserade bostadsrätter i Sollentuna kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande sida för bostadssökande. Du har nu kommit till avdelningen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Sollentuna kommun. Är du på jakt efter något annat än bostadsrätter så är ett tips att gå in på menyn Sök bostad ovan för att hitta andra upplåtelseformer. Behöver du däremot skifta så att något annat område än Sollentuna visas så bör du klicka på knapparna på vänsterkanten.

Om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att lägga upp ett login på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som sänds till dig när nya lägenheter som matchar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra bostadsformer. Genom att skapa ett login på BostadsPortal.se kan du också klicka i de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället tala med någon som erbjuder en hyreslägenhet så fordras det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Sollentuna dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika annonskategorier vara lämpliga. Håller du själv på med att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg