bostadsrätter Sollentuna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sollentuna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

Här nedan visas flera olika lediga bostadsrätter i Sollentuna kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den mest användbara sidan för de som söker bostad. Du befinner dig på vår avdelning för annonser om lediga bostadsrätter i Sollentuna kommun. Om du eftersöker andra objekt än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att utnyttja menyraden överst för att ställa in övriga upplåtelseformer. Vill du istället skifta så att ett annat område än Sollentuna visas så bör du använda inställningarna på vänster sida.

Om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att skapa ett login på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Skapar du ett inloggning hos oss kan du dessutom markera de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar de som säljer bostadsrätter ses gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som utannonserar en hyreslägenhet så krävs det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Sollentuna dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill lägga upp annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan flera olika kategorier av annonser vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg