bostadsrätter Sollentuna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sollentuna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till den här sidan!

Nedanför visas olika lediga bostadsrätter i Sollentuna kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande sida för de som söker lägenhet. Du har nu kommit till platsen för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Sollentuna kommun. Letar du efter andra objekt än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att använda menyn Sök bostad ovan för att ställa in övriga upplåtelseformer. Behöver du däremot skifta så att ett annat område än Sollentuna visas så bör du utnyttja knapparna på vänster sida.

Information om inloggning och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa ett konto på vår portal. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället kontakta någon som har en hyresbostad så krävs det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på den här portalen i dels Sollentuna dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill skapa sina egna annonser. Utifrån dina behov kan olika kategorier av annonser vara passande. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis är det klokt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg