bostadsrätter Södertälje kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Södertälje
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till denna sida!

Nedanför är olika bostadsrätter i Södertälje kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande siten för lägenhetssökande. Du är nu på sidorna för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Södertälje kommun. Är du på jakt efter objekt som inte är bostadsrätter så rekommenderar vi dig att klicka på Sök bostad överst för att ställa in övriga upplåtelseformer. Vill du istället ändra så att något annat område än Södertälje visas så bör du utnyttja knapparna på vänster sida.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

En god idé är att skapa ett login hos oss. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som sänds till dig när nya annonser som matchar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett inloggning på portalen kan du dessutom klicka i de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som erbjuder en hyreslägenhet så krävs det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Södertälje dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på dina behov kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg