bostadsrätter Salems kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Salem
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen hit!

Nedanför ses utannonserade bostadsrätter i Salem kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande sida för lägenhetssökande. Här nere är avdelningen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Salem kommun. Om du eftersöker andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är en god idé att bruka Sök bostad ovan för att visa andra upplåtelseformer. Vill du istället byta så att andra områden än Salem visas så ber vi dig utnyttja knapparna till vänster.

Information om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som passar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Upprättar du ett konto på portalen kan du också markera de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter ses gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som erbjuder en hyresbostad så fordras det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Salem dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla lägga upp annonser. Utifrån dina behov kan olika sorters annonser vara lämpliga. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg