bostadsrätter Österåkers kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Österåker
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ned visas utannonserade lediga bostadsrätter i Österåker kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den mest användbara sidan för dig som söker bostad. Just nu är du på vår avdelning för annonser om lediga bostadsrätter i Österåker kommun. Om du eftersöker andra objekt än bostadsrätter så är ett tips att klicka på knapparna längst upp för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du däremot skifta så att andra områden än Österåker visas så ber vi dig klicka på menyn på vänster sida.

Information om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att lägga upp ett konto på BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Upprättar du ett inloggning på portalen kan du dessutom markera de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som erbjuder en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Österåker dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla publicera annonser. Avhängigt av din situation kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du försäljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg