bostadsrätter Norrtälje kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Norrtälje
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit hit!

Lite längre ner visas olika utannonserade bostadsrätter i Norrtälje kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande sidan för bostadssökande. Du är nu på platsen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Norrtälje kommun. Är du på jakt efter andra objekt än bostadsrätter rekommenderar vi dig att bruka knapparna ovan för att ställa in andra upplåtelseformer. Vill du istället byta så att andra områden än Norrtälje visas så ber vi dig utnyttja inställningarna till vänster.

Om inloggning och bevakningsmails

Vi föreslår dig att registrera en inloggning på vår portal. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer. Upprättar du ett login hos oss kan du dessutom klicka i de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som utannonserar en uthyresbostad så fordras det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Norrtälje dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill lägga upp annonser. Utifrån vad du har behov av kan flera olika kategorier av annonser vara lämpliga. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg