bostadsrätter Norrtälje kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Norrtälje
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Här nedan ses olika lediga bostadsrätter i Norrtälje kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande sida för de som söker bostad. Just nu är du på platsen för publicerade annonser om bostadsrätter i Norrtälje kommun. Letar du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att utnyttja knappen Sök bostad längst upp för att visa övriga upplåtelseformer. Behöver du däremot skifta så att något annat område än Norrtälje visas så ber vi dig klicka på inställningarna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

En god idé är att lägga upp en inloggning på BostadsPortal.se. Upprättar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Skapar du ett login på BostadsPortal.se kan du dessutom klicka i de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som har en uthyresbostad så krävs det i många fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Norrtälje dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på din situation kan olika kategorier av annonser vara lämpliga. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är via fliken Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg