bostadsrätter Nacka kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Nacka
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till den här sidan!

Nedanför finns olika bostadsrätter i Nacka kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som finns lediga till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande sida för bostadssökande. Du har nu kommit till sidorna för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Nacka kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så är ett tips att bruka menyn ovan för att visa övriga upplåtelseformer. Vill du istället skifta så att andra områden än Nacka visas så ber vi dig utnyttja inställningarna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att lägga upp ett konto på vår sida. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som sänds till dig när nya lägenheter som motsvarar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer. Skapar du ett login på portalen kan du dessutom märka de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktuppgifter till säljare av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället tala med någon som har en hyresbostad så fordras det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Nacka dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill publicera annonser. Beroende på dina behov kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du skapar en annons om den bostadsrätt du försäljer. Efter samma princip är det klokt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via knappen Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg