bostadsrätter Nacka kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Nacka
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ned visas flera olika lediga bostadsrätter i Nacka kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande sida för dig som söker bostad. Just nu är du på platsen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Nacka kommun. Letar du efter något annat än bostadsrätter så är ett tips att trycka på knapparna överst för att leta upp andra upplåtelseformer. Behöver du däremot ändra så att något annat område än Nacka visas så bör du använda inställningarna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

Vi föreslår dig att lägga upp ett konto på BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som sänds till dig när nya annonser som passar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto på portalen kan du dessutom märka de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter ses gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som erbjuder en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Nacka dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill publicera annonser. Beroende på dina behov kan flera olika kategorier av annonser vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg