bostadsrätter Nacka kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Nacka
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Lite längre ner är flera olika bostadsrätter i Nacka kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande site för lägenhetssökande. Du har nu kommit till sidorna för våra annonser om lediga bostadsrätter i Nacka kommun. Om du eftersöker objekt som inte är bostadsrätter så är en god idé att bruka Sök bostad ovan för att finna övriga upplåtelseformer. Vill du däremot byta så att något annat område än Nacka visas så ber vi dig utnyttja menyn på vänster sida.

Registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa ett login på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som sänds till dig när nya annonser som matchar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett inloggning hos oss kan du dessutom märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljare av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som har en uthyresbostad så krävs det i många fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Nacka dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika kategorier av annonser vara lämpliga. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du lägger upp en annons om bostadsrätten ifråga. Efter samma princip är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg