bostadsrätter Järfälla kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Järfälla
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Lite längre ner ses utannonserade lediga bostadsrätter i Järfälla kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande portal för lägenhetssökande. Just nu är du på sidorna för våra annonser om lediga bostadsrätter i Järfälla kommun. Om du eftersöker objekt som inte är bostadsrätter så är ett gott tips att använda knappen Sök bostad ovan för att finna övriga upplåtelseformer. Vill du däremot skifta så att andra geografiska områden än Järfälla visas så bör du utnyttja inställningarna till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

En god idé är att skapa en inloggning hos oss. Upprättar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya annonser som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett login på portalen kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter ses gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Järfälla dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla publicera annonser. Utifrån din situation kan olika sorters annonser vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du skapar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg