bostadsrätter Järfälla kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Järfälla
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till denna sida!

Nedanför finns olika utannonserade bostadsrätter i Järfälla kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som säljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande siten för lägenhetssökande. Du är nu på platsen för publicerade annonser om bostadsrätter i Järfälla kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att gå in på menyn Sök bostad längst upp för att ställa in övriga upplåtelseformer. Vill du istället skifta så att andra geografiska områden än Järfälla visas så bör du klicka på inställningarna på vänster sida.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Det är en god idé att fixa ett login hos oss. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som sänds till dig när nya bostäder som passar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Upprättar du ett inloggning hos oss kan du också märka de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Information om hur du kontaktar säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som har en hyreslägenhet så fordras det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Järfälla dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Beroende på din situation kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg