bostadsrätter Huddinge kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Huddinge
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Här nedan ses olika bostadsrätter i Huddinge kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande portal för de som söker bostad. Du har nu kommit till sidorna för annonser om fria bostadsrätter i Huddinge kommun. Är du på jakt efter något utöver bostadsrätter så är ett gott tips att bruka knappen Sök bostad ovan för att finna övriga upplåtelseformer. Vill du däremot ändra så att andra geografiska områden än Huddinge visas så bör du klicka på menyn till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att skapa ett konto på vår portal. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-mails som sänds till dig när nya bostäder som passar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du också markera de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. För att tala med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Huddinge dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Beroende på din situation kan olika sorters annonser vara passande. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det klokt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att gå till Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg