bostadsrätter Huddinge kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Huddinge
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till denna sida!

Nedanför är olika bostadsrätter i Huddinge kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som säljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande portal för dig som söker bostad. Du befinner dig på platsen för annonser om fria bostadsrätter i Huddinge kommun. Söker du efter objekt som inte är bostadsrätter så är en god idé att bruka Sök bostad längst upp för att hitta övriga upplåtelseformer. Behöver du däremot ändra så att andra geografiska områden än Huddinge visas så ber vi dig klicka på menyn till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

En god idé är att lägga upp en inloggning på vår sida. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som matchar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett konto här kan du dessutom klicka i de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter ses gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som utannonserar en uthyresbostad så fordras det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Huddinge dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på din situation kan olika annonskategorier vara lämpliga. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg