bostadsrätter Haninge kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Haninge
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till denna sida!

Lite längre ned finns olika lediga bostadsrätter i Haninge kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande sidan för dig som söker bostad. Här nere är vår avdelning för våra annonser om fria bostadsrätter i Haninge kommun. Om du eftersöker något annat än bostadsrätter rekommenderar vi dig att utnyttja menyn längst upp för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att ett annat område än Haninge visas så ber vi dig utnyttja menyn till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att fixa en inloggning hos oss. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som matchar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Genom att skapa ett login på portalen kan du även markera de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som erbjuder en hyreslägenhet så krävs det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Haninge dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Avhängigt av dina behov kan olika kategorier av annonser vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du lägger upp en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg