bostadsrätter Haninge kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Haninge
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till den här sidan!

Lite längre ned visas olika utannonserade bostadsrätter i Haninge kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande site för bostadssökande. Just nu är du på vår avdelning för våra annonser om lediga bostadsrätter i Haninge kommun. Letar du efter objekt som inte är bostadsrätter så är ett tips att gå in på Sök bostad överst för att leta upp övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att något annat område än Haninge visas så ber vi dig klicka på inställningarna till vänster.

Information om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa en inloggning hos oss. Skapar du ett konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer. Upprättar du ett login här kan du även markera de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Behöver du däremot tala med någon som har en hyreslägenhet så krävs det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Haninge dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på din situation kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg