bostadsrätter Ekerö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Ekerö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till denna sida!

Här nedan är olika lediga bostadsrätter i Ekerö kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande portal för lägenhetssökande. Du befinner dig på vår avdelning för publicerade annonser om bostadsrätter i Ekerö kommun. Om du eftersöker objekt som inte är bostadsrätter rekommenderar vi dig att utnyttja menyn längst upp för att gå till övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att ett annat område än Ekerö visas så bör du utnyttja inställningarna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

En god idé är att registrera en inloggning på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra bostadsformer. Upprättar du ett inloggning här kan du också markera de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som utannonserar en hyreslägenhet så fordras det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Ekerö dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla publicera annonser. Beroende på din situation kan flera olika sorters annonser vara lämpliga. Jobbar du på att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som ligger på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg