bostadsrätter Danderyds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Danderyd
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till den här sidan!

Här nedan finns olika bostadsrätter i Danderyd kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande sida för de som söker bostad. Du är nu på avdelningen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Danderyd kommun. Söker du efter något annat än bostadsrätter så är ett gott tips att bruka menyn Sök bostad överst för att visa andra upplåtelseformer. Vill du däremot byta så att andra områden än Danderyd visas så bör du utnyttja knapparna till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

En god idé är att lägga upp ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer. Registrerar du ett inloggning hos oss kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljare av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att tala med någon som har en hyresbostad så fordras det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på den här portalen i dels Danderyd dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill publicera annonser. Avhängigt av din situation kan olika sorters annonser vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis är det klokt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg