bostadsrätter Danderyds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Danderyd
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit hit!

Nedanför finns utannonserade bostadsrätter i Danderyd kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande site för de som söker lägenhet. Här nere är sidorna för annonser om fria bostadsrätter i Danderyd kommun. Är du på jakt efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter rekommenderar vi dig att använda Sök bostad längst upp för att leta upp andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att något annat område än Danderyd visas så bör du använda knapparna på vänster sida.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi föreslår dig att registrera ett login hos oss. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Genom att skapa ett login på BostadsPortal.se kan du också klicka i de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som utannonserar en hyreslägenhet så fordras det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Danderyd dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på din situation kan olika sorters annonser vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis är det klokt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg