bostadsrätter Botkyrka kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Botkyrka
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ned är olika lediga bostadsrätter i Botkyrka kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande portal för dig som söker bostad. Du är nu på platsen för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Botkyrka kommun. Är du på jakt efter något utöver bostadsrätter så är ett tips att gå in på Sök bostad överst för att ställa in övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att ett annat område än Botkyrka visas så bör du använda knapparna till vänster.

Om inloggning och bevakningsmails

Vi föreslår dig att registrera ett konto på BostadsPortal.se. Genom att skapa ett konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya annonser som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även för andra bostadsformer. Upprättar du ett konto på portalen kan du även klicka i de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som erbjuder en hyresbostad så fordras det i många tillfällen att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Botkyrka dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill publicera annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika sorters annonser vara intressanta. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du ordnar med en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis är det klokt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg