bostadsrätter Botkyrka kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Botkyrka
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Lite längre ner finns utannonserade bostadsrätter i Botkyrka kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den mest användbara sidan för bostadssökande. Just nu är du på avdelningen för annonser om bostadsrätter i Botkyrka kommun. Om du eftersöker andra objekt än bostadsrätter rekommenderar vi dig att utnyttja knapparna ovan för att leta upp andra upplåtelseformer. Behöver du däremot ändra så att något annat område än Botkyrka visas så ber vi dig klicka på knapparna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att lägga upp en inloggning på vår portal. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som sänds till dig när nya bostäder som passar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Skapar du ett inloggning hos oss kan du också klicka i de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter ses gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som erbjuder en uthyresbostad så fordras det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Botkyrka dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika annonskategorier vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om bostadsrätten ifråga. Efter samma princip är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via knappen Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg