bostadsrätter Trosa kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Trosa
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen hit!

Nedanför ses olika utannonserade lediga bostadsrätter i Trosa kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den ledande siten för bostadssökande. Du har nu kommit till platsen för annonser om fria bostadsrätter i Trosa kommun. Söker du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att utnyttja menyn längst upp för att leta upp andra upplåtelseformer. Vill du istället skifta så att något annat område än Trosa visas så ber vi dig klicka på menyn till vänster.

Information om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya annonser som matchar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. För att tala med någon som erbjuder en hyreslägenhet så fordras det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Trosa dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla publicera annonser. Beroende på din situation kan flera olika sorters annonser vara passande. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg