bostadsrätter Strängnäs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Strängnäs
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till den här sidan!

Nedanför ses olika lediga bostadsrätter i Strängnäs kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande portal för bostadssökande. Du har nu kommit till sidorna för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Strängnäs kommun. Letar du efter objekt som inte är bostadsrätter så är ett tips att klicka på menyn Sök bostad överst för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att andra områden än Strängnäs visas så ber vi dig utnyttja knapparna till vänster.

Om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa ett konto på vår sida. Skapar du ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya lägenheter som motsvarar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer. Skapar du ett login på portalen kan du också markera de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att tala med någon som har en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Strängnäs dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill lägga upp annonser. Utifrån dina behov kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg