bostadsrätter Strängnäs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Strängnäs
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen hit!

Här nedan finns olika utannonserade lediga bostadsrätter i Strängnäs kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande siten för de som söker bostad. Här nere är sidorna för annonser om lediga bostadsrätter i Strängnäs kommun. Är du på jakt efter objekt som inte är bostadsrätter så rekommenderar vi dig att bruka menyn längst upp för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du däremot byta så att ett annat område än Strängnäs visas så bör du utnyttja inställningarna på vänsterkanten.

Om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att fixa en inloggning på BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett konto hos oss kan du dessutom klicka i de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter ses gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som har en uthyresbostad så krävs det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Strängnäs dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill publicera annonser. Avhängigt av dina behov kan olika annonskategorier vara lämpliga. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via fliken Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg