bostadsrätter Katrineholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Katrineholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen hit!

Nedanför visas utannonserade lediga bostadsrätter i Katrineholm kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som säljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den ledande sidan för lägenhetssökande. Du har nu kommit till vår avdelning för annonser om lediga bostadsrätter i Katrineholm kommun. Letar du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är en god idé att trycka på menyraden ovan för att finna övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att ett annat område än Katrineholm visas så ber vi dig använda inställningarna på vänsterkanten.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa ett login på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett konto kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett konto hos oss kan du dessutom markera de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. För att ta kontakt med någon som utannonserar en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Katrineholm dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Avhängigt av dina behov kan flera olika kategorier av annonser vara passande. Om du själv är i begrepp att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om försäljning av en bostadsrätt. Efter samma princip är det klokt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är via knappen Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg