bostadsrätter Gnesta kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Gnesta
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till denna sida!

Här nedan finns flera olika bostadsrätter i Gnesta kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande site för de som söker lägenhet. Här nere är sidorna för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Gnesta kommun. Letar du efter något utöver bostadsrätter rekommenderar vi dig att använda menyn överst för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du däremot byta så att andra geografiska områden än Gnesta visas så bör du klicka på menyn till vänster.

Om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att registrera ett konto på BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som sänds till dig när nya annonser som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra bostadsformer. Skapar du ett login på portalen kan du även markera de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället kontakta någon som har en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Gnesta dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla publicera annonser. Beroende på vad du har behov av kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Håller du själv på med att försälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg