bostadsrätter Flens kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Flen
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till denna sida!

Nedanför finns flera olika bostadsrätter i Flen kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande site för de som söker lägenhet. Du är nu på vår avdelning för annonser om fria bostadsrätter i Flen kommun. Letar du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett tips att gå in på knapparna överst för att hitta andra upplåtelseformer. Behöver du däremot byta så att ett annat område än Flen visas så bör du utnyttja knapparna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

En god idé är att registrera ett login på vår sida. Upprättar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som sänds till dig när nya lägenheter som passar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även andra bostadsformer. Upprättar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom märka de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som har en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Flen dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla lägga upp annonser. Avhängigt av dina behov kan flera olika kategorier av annonser vara lämpliga. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg