bostadsrätter Eskilstuna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Eskilstuna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till den här sidan!

Här nedan är flera olika lediga bostadsrätter i Eskilstuna kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande siten för dig som söker bostad. Just nu är du på platsen för våra annonser om fria bostadsrätter i Eskilstuna kommun. Är du på jakt efter något annat än bostadsrätter rekommenderar vi dig att gå in på menyraden ovan för att hitta övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan byta så att andra områden än Eskilstuna visas så bör du klicka på knapparna på vänster sida.

Om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att fixa ett konto på vår sida. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som sänds till dig när nya lägenheter som passar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett konto på portalen kan du också markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som utannonserar en uthyresbostad så fordras det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Eskilstuna dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla lägga upp annonser. Beroende på din situation kan olika annonskategorier vara passande. Håller du själv på med att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg