bostadsrätter Eskilstuna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Eskilstuna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till denna sida!

Lite längre ner finns olika lediga bostadsrätter i Eskilstuna kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande sidan för de som söker lägenhet. Du är nu på platsen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Eskilstuna kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så är ett gott tips att gå in på menyn längst upp för att finna andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan skifta så att ett annat område än Eskilstuna visas så ber vi dig använda inställningarna till vänster.

Information om inloggning

Vi föreslår dig att lägga upp ett login på vår portal. Upprättar du ett konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att tala med någon som utannonserar en uthyresbostad så fordras det i många fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Eskilstuna dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla lägga upp annonser. Avhängigt av dina behov kan olika kategorier av annonser vara passande. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det självklart passande att du ordnar med en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis är det klokt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg