bostadsrätter Ystads kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Ystad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till denna sida!

Här nedan är flera olika lediga bostadsrätter i Ystad kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den mest användbara sidan för lägenhetssökande. Du är nu på platsen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Ystad kommun. Söker du efter objekt som inte är bostadsrätter så är ett gott tips att använda knapparna överst för att gå till andra upplåtelseformer. Vill du däremot skifta så att andra områden än Ystad visas så ber vi dig utnyttja inställningarna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa ett konto på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-mails som sänds till dig när nya bostäder som passar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett login hos oss kan du även markera de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att tala med någon som erbjuder en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Ystad dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla skapa sina egna annonser. Utifrån dina behov kan flera olika kategorier av annonser vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg