bostadsrätter Ystads kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Ystad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till den här sidan!

Här nedan ses flera olika lediga bostadsrätter i Ystad kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den ledande sidan för de som söker bostad. Du är nu på platsen för våra annonser om fria bostadsrätter i Ystad kommun. Letar du efter andra objekt än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att trycka på knappen Sök bostad ovan för att gå till övriga upplåtelseformer. Vill du däremot skifta så att andra områden än Ystad visas så bör du klicka på menyn till vänster.

Information om inloggning

En god idé är att skapa ett konto på vår sida. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Skapar du ett login här kan du också klicka i de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter ses gratis på alla bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att kontakta någon som erbjuder en uthyresbostad så fordras det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Ystad dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på dina behov kan flera olika annonskategorier vara passande. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg