bostadsrätter Vellinge kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Vellinge
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ned är olika utannonserade lediga bostadsrätter i Vellinge kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande sida för de som söker lägenhet. Du är nu på vår avdelning för annonser om lediga bostadsrätter i Vellinge kommun. Om du eftersöker andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är en god idé att gå in på menyn Sök bostad ovan för att finna övriga upplåtelseformer. Vill du istället byta så att ett annat område än Vellinge visas så ber vi dig använda menyn till vänster.

Registrering och bevakningsmails

En god idé är att lägga upp ett login på vår portal. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som passar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett inloggning här kan du också markera de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Vill du istället tala med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Vellinge dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill publicera annonser. Avhängigt av dina behov kan flera olika annonskategorier vara passande. Jobbar du på att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg