bostadsrätter Trelleborgs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Trelleborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till denna sida!

Lite längre ned finns olika bostadsrätter i Trelleborg kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den ledande sidan för bostadssökande. Här nere är avdelningen för publicerade annonser om bostadsrätter i Trelleborg kommun. Söker du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett gott tips att utnyttja knapparna ovan för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du istället byta så att ett annat område än Trelleborg visas så ber vi dig använda menyn på vänsterkanten.

Om inloggning och bevakningsmails

Vi föreslår dig att lägga upp ett konto på vår sida. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Genom att skapa ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom klicka i de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället kontakta någon som utannonserar en hyresbostad så fordras det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på den här portalen i dels Trelleborg dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Beroende på din situation kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg