bostadsrätter Trelleborgs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Trelleborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Nedanför finns utannonserade bostadsrätter i Trelleborg kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den ledande siten för de som söker bostad. Du är nu på avdelningen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Trelleborg kommun. Om du eftersöker något annat än bostadsrätter så är ett gott tips att använda menyn Sök bostad längst upp för att gå till andra upplåtelseformer. Vill du däremot skifta så att något annat område än Trelleborg visas så ber vi dig klicka på inställningarna till vänster.

Information om inloggning

Det är en god idé att skapa ett konto hos oss. Upprättar du ett konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya annonser som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett login på portalen kan du dessutom märka de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter ses gratis på samtliga bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som har en hyreslägenhet så krävs det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Trelleborg dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan flera olika kategorier av annonser vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du lägger upp en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt är det klokt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg