bostadsrätter Svedala kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Svedala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till den här sidan!

Här nedan ses flera olika lediga bostadsrätter i Svedala kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande sida för bostadssökande. Du befinner dig på avdelningen för publicerade annonser om bostadsrätter i Svedala kommun. Söker du efter något utöver bostadsrätter så är ett gott tips att använda menyraden överst för att leta upp andra upplåtelseformer. Behöver du däremot byta så att ett annat område än Svedala visas så ber vi dig utnyttja knapparna på vänsterkanten.

Information om registrering och bevakningsmails

En god idé är att lägga upp ett konto hos oss. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett login hos oss kan du också märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot kontakta någon som erbjuder en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på den här portalen i dels Svedala dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill skapa sina egna annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika annonskategorier vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg