bostadsrätter Simrishamns kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Simrishamn
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till den här sidan!

Här nedan ses olika lediga bostadsrätter i Simrishamn kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som säljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande sidan för dig som söker bostad. Just nu är du på platsen för våra annonser om bostadsrätter i Simrishamn kommun. Om du eftersöker andra upplåtelseformer än bostadsrätter rekommenderar vi dig att bruka knapparna överst för att ställa in övriga upplåtelseformer. Behöver du däremot ändra så att ett annat område än Simrishamn visas så ber vi dig klicka på inställningarna till vänster.

Om inloggning och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att skapa ett konto på vår sida. Upprättar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya annonser som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett login på portalen kan du dessutom markera de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljare av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Behöver du däremot kontakta någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Simrishamn dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill lägga upp annonser. Utifrån dina behov kan olika kategorier av annonser vara lämpliga. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det klokt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg