bostadsrätter Simrishamns kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Simrishamn
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till den här sidan!

Här nedan är olika utannonserade lediga bostadsrätter i Simrishamn kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande sida för lägenhetssökande. Just nu är du på avdelningen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Simrishamn kommun. Är du på jakt efter andra objekt än bostadsrätter så är en god idé att använda menyraden överst för att leta upp övriga upplåtelseformer. Behöver du däremot byta så att ett annat område än Simrishamn visas så ber vi dig utnyttja inställningarna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

En god idé är att lägga upp ett login på vår sida. Skapar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som sänds till dig när nya annonser som passar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Skapar du ett login på BostadsPortal.se kan du dessutom klicka i de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället tala med någon som erbjuder en hyresbostad så fordras det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Simrishamn dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan olika sorters annonser vara passande. Jobbar du på att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå till Annonsera, som är på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg