bostadsrätter Malmö kommun, Västra Hamnen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen hit!

Lite längre ner är flera olika lediga bostadsrätter i Malmö kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som säljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den ledande siten för dig som söker bostad. Du befinner dig på avdelningen för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Malmö kommun. Är du på jakt efter objekt som inte är bostadsrätter rekommenderar vi dig att klicka på menyn ovan för att visa andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan byta så att något annat område än Malmö visas så bör du klicka på inställningarna till vänster.

Registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att lägga upp en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som sänds till dig när nya bostäder som passar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även för andra bostadsformer. Upprättar du ett login på portalen kan du dessutom markera de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som har en hyresbostad så fordras det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på den här portalen i dels Malmö dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Beroende på din situation kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du skapar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg