bostadsrätter Malmö kommun, Värnhem

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till denna sida!

Här nedan är olika bostadsrätter i Malmö kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande sida för de som söker lägenhet. Här nere är avdelningen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Om du eftersöker något utöver bostadsrätter så är en god idé att använda knappen Sök bostad längst upp för att hitta andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att något annat område än Malmö visas så ber vi dig klicka på menyn till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi rekommenderar dig att registrera ett login på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya lägenheter som passar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer. Skapar du ett konto på BostadsPortal.se kan du också klicka i de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter ses gratis på alla bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att komma i kontakt med någon som utannonserar en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Malmö dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill publicera annonser. Beroende på vad du har behov av kan flera olika sorters annonser vara passande. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du ordnar med en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg